TukittuNyt jännittää, tänään ollaan menos hakee Nuuttia kotiinNauru Siinä klo 4 maissa.. Tiistaina pennut olivat olleet pentutestissä ja ehkä "parhaiten" tai miten sen nyt ottaa niin pärjäsi ringo, eikö niin tainnut olla?! No ei sillä väliä.. Ja Nuutin oikea nimi on Wishdecoy Raymond Olivia.. Nuutin äiti on :

-Wishdecoy Olivia Nikita (Viivi) Viivi asuu poppoineen myös samoilla kunnailla kuin me, joten tapaavat useinKieli ulkona.

ja isä :

-Manusia's Diesel (Diesel) Diesel asuu taas vähän kauempana nim. Hollannissa, joten Nuutti tuskin tulee isäänsä tapaamaanOtsan rypistys.

 

Nuutin kasvattaja on myös samalta paikkakunnalta kuin me, joka on myös todella mukavaa, niin voidaan tapailla( Tiinalle(kasvattaja) jäi yksi Nuutin sisaruksista, joka on saanut ilmeisesti nimen Maru.) Niin silläkin tavalla kivajuttuNauru Eikä sillä etteikö Tiinakin olisi tositositosi mukava!Cool

Saanyt sitte nähä miten Nuutti sopeutuu, toivottavasti hyvin. Eka yö voi tosin ottaa koville nukkumisen kannalta, mutta eiköhän siitä selvitäHymy